楼主: 南巴妹YY

一首躺在床上抽烟时不得不听的音乐

7万

四星会员

让一切随风消逝

我一边抽烟一边听音乐你也晕啊

四星会员

QQ
被烟熏晕了    [s:389]

7万

四星会员

让一切随风消逝

我又没熏你,你晕什么 [s:446]

四星会员

QQ

新手上路

Unintended  就是这个歌曲。
Unintended" You could be my unintended 无意中选择了你 Choice to live my life extended 我的生活从此无限延伸 You could be the one I'll always love 而我会一直爱着你 You could be the one who listens to my deepest inquisitions 因你听到了我内心深处的祈求 You could be the one I'll always love 我会一直爱着你 I'll be there as soon as I can 我会尽快到你身边 But I'm busy mending broken pieces of the life I had before 我正全力缝补过往的碎片 First there was the one who challenged 有人质疑我的梦想 All my dreams and all my balance 打破我的平衡 She could never be as good as you 她永远不会像你那么好 you could be my unintended 无意中选择了你 Choice to live my life extended 我的生活从此无限延伸 You should be the one I'll always love 而我会一直爱着你 I'll be there as soon as I can 我会尽快到你身边 But I'm busy mending broken pieces of the life I had before 我正全力缝补过往的碎片 I'll be there as soon as I can 我会尽快到你身边 But I'm busy mending broken pieces of the life I had before 我正全力缝补过往的碎片 Before you , ,, 那些在你之前的心碎

1万

23万

六星会员

修身养性中

QQ
[s:404]  [s:404] 法语歌都好温柔~~~
你若盛开.....清风自来..... 

一星会员

阿咩,可以滴蜡俾你么?

一星会员

我某见有D甘的感觉沃,倒反见想烧蚊帐烧床单咯 [s:409]

四星会员

QQ
好歌..帮你顶了.